OVER ONS

De praktijk van Osteopathie Sassen is gevestigd in Amsterdam, Amstelveen, Badhoevedorp en Den Dungen. Sinds 2014 werk ik met veel toewijding om de gezondheid van mijn cliënten te verbeteren en te behouden. Heeft u klachten als nekklachten, rugpijn, stuitklachten, buikklachten, hoofdpijn, migraine, zwangerschapsklachten, overgangsklachten of burn-outklachten? Of heeft uw baby slaapproblemen, voorkeurshouding, huilbuien, darmkrampjes of reflux? Dan ben je bij Osteopathie Sassen aan het juiste adres. Je bent van harte welkom!

ANNE-MARIE SASSEN

In 2014 is ben ik afgestudeerd als osteopaat aan de International Academy of Osteopathie te Zeist. Sindsdien ben ik werkzaam als osteopaat. Daarvoor was ik werkzaam als fysiotherapeut. In die jaren is mij duidelijk geworden dat in het gebied waar de klacht zich openbaart, niet vanzelfsprekend ook de oorzaak ligt. In de osteopathie heb ik mijn passie gevonden: “Namelijk om samen met u op zoek te gaan naar uw gezondheid”.

Naast het behandelen van volwassenen behandel ik ook kinderen en baby’s. Daarnaast richt ik mijn aandacht op op problematieken rondom het klein bekkengebied (darmen, blaas, vruchtbaarheid, littekenbehandeling, zwangerschappen).

Ik werk met veel passie en blijf mezelf constant verder ontwikkelen door het volgen van cursussen. Sinds juni 2015 heeft Osteopathie Sassen haar deuren geopend. Ik streef naar hoge kwaliteit en heb bijzonder veel aandacht voor de persoon die ik behandel. De dagen dat ik werkzaam ben in de praktijk zijn de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Graag heet ik u van harte welkom!

Opleidingen

Familieopstellingen, 2021
Panta Rhei Osteopathie bij kinderen, 2019-2021
Perinatale psychologie met Terence Dowling DO, 2018-2019
Systemisch werk Stephan Hausner, 2019
Migraine, 2018
Geïntegreerde technieken met Frank de Bakker bij kinderen, 2017
Geïntegreerde technieken met Frank de Bakker, 2016-2017
Embryo in beweging, het embryo in ons met Jaap van der Wal, 2016
Uro-gyneacologische klachten, 2015
Schildklierstoornissen, 2015
Voeding, 2015

MEREL VAN DEN BROEK

Mijn naam is Merel, afkomstig uit Brabant en ik ben in 2010 naar Amsterdam verhuisd om mijn studie fysiotherapie te volgen. Gedurende de afgelopen 10 jaar heb ik me als fysiotherapeut gespecialiseerd in dry needling, sportblessures en de behandeling van zwangerschap en post-partum klachten. Om mijn begrip van het menselijk lichaam verder te vergroten, heb ik besloten osteopathie te gaan studeren. Hierdoor ben ik in staat om de oorzaak van klachten te achterhalen en effectief te behandelen. Nu begrijp ik waarom sportblessures steeds terugkeren, waarom mensen niet volledig kunnen herstellen na een burn-out, of waarom iemand tijdens stressvolle periodes steeds weer darmklachten ervaart.

Sinds juni 2023 ben ik werkzaam bij osteopathie Sassen, waar ik tevens de opleiding osteopathie voor kinderen volg. Mijn praktijk richt zich voornamelijk op zwangerschapsgerelateerde klachten, terugkerende sportblessures, burn-out en post-Covid klachten, evenals kinderen. Niettemin is iedereen welkom met klachten die binnen het behandelgebied van osteopathie vallen. Zelfs zonder klachten bent u welkom, omdat osteopathie bijdraagt aan het optimaliseren van uw algehele gezondheid.

Ik hecht veel waarde aan de kwaliteit van mijn behandelingen, die gebaseerd zijn op wetenschappelijk onderbouwde methoden en een grondige screening om er zeker van te zijn dat een osteopathische behandeling het meest geschikt is, of dat andere vormen van zorg nodig zijn voor uw herstel.

In mijn vrije tijd beoefen ik graag sport, waarbij (kite)surfen en wintersport mijn grootste passies zijn. Ik ben zelf ook bekend met uitdagende, maar ook leerzame blessures. Waar bevindt zich een blokkade in het lichaam, een verminderde doorbloeding, of een oud letsel dat nooit volledig is hersteld? Wanneer is het lichaam vermoeid en hoe kunnen we uit de overlevingsmodus komen? Of zijn we juist onderbelast? Telkens weer biedt osteopathie een oplossing, vaak in combinatie met aanpassingen in levensstijl.

Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en samen te werken om uw lichaam weer optimaal te laten functioneren.

ONZE WERKWIJZE

OVERIGE INFORMATIE

OSTEOPATHIE SASSEN WERKT SAMEN MET