OVER ONS

De praktijk van Osteopathie Sassen is gevestigd in Amsterdam, Amstelveen en Den Dungen. Sinds 2014 werk ik met veel toewijding om de gezondheid van mijn cliënten te verbeteren en te behouden. Heeft u klachten als nekklachten, rugpijn, stuitklachten, buikklachten, hoofdpijn, migraine, zwangerschapsklachten, overgangsklachten of burn-outklachten? Of heeft uw baby slaapproblemen, voorkeurshouding, huilbuien, darmkrampjes of reflux? Dan ben je bij Osteopathie Sassen aan het juiste adres. Je bent van harte welkom!

ANNE-MARIE SASSEN

In 2014 is ben ik afgestudeerd als osteopaat aan de International Academy of Osteopathie te Zeist. Sindsdien ben ik werkzaam als osteopaat. Daarvoor was ik werkzaam als fysiotherapeut. In die jaren is mij duidelijk geworden dat in het gebied waar de klacht zich openbaart, niet vanzelfsprekend ook de oorzaak ligt. In de osteopathie heb ik mijn passie gevonden: “Namelijk om samen met u op zoek te gaan naar uw gezondheid”.

Naast het behandelen van volwassenen behandel ik ook kinderen en baby’s. Daarnaast richt ik mijn aandacht op op problematieken rondom het klein bekkengebied (darmen, blaas, vruchtbaarheid, littekenbehandeling, zwangerschappen).

Ik werk met veel passie en blijf mezelf constant verder ontwikkelen door het volgen van cursussen. Sinds juni 2015 heeft Osteopathie Sassen haar deuren geopend. Ik streef naar hoge kwaliteit en heb bijzonder veel aandacht voor de persoon die ik behandel. De dagen dat ik werkzaam ben in de praktijk zijn de maandag, woensdag, donderdag en vrijdag. Graag heet ik u van harte welkom!

Opleidingen

Familieopstellingen, 2021
Panta Rhei Osteopathie bij kinderen, 2019-2021
Perinatale psychologie met Terence Dowling DO, 2018-2019
Systemisch werk Stephan Hausner, 2019
Migraine, 2018
Geïntegreerde technieken met Frank de Bakker bij kinderen, 2017
Geïntegreerde technieken met Frank de Bakker, 2016-2017
Embryo in beweging, het embryo in ons met Jaap van der Wal, 2016
Uro-gyneacologische klachten, 2015
Schildklierstoornissen, 2015
Voeding, 2015

ONZE WERKWIJZE

OVERIGE INFORMATIE

OSTEOPATHIE SASSEN WERKT SAMEN MET